Cartea de cuvinte la fix! - de Richard Scarry

Zi de zi, micule cititor, te afliin mijlocul celei mai mari aventuri: descoperirea lumiiin care traiesti. stii cum se numesc partile corpului?
Disponibilitate: Iesit din stoc
SKU: ECC417
27,35 lei incl TVA

Grupa de varsta: 0-5 ani
19 x 22 cm / carte cu coperta cartonata / 28 pag.
An aparitie: 2021

Zi de zi, micule cititor, te afli în mijlocul celei mai mari aventuri: descoperirea lumii în care traiesti. stii cum se numesc partile corpului? Dar obiectele din camera ta, din casa sau de la locul de joaca? si cum e la magazin? Dar la ferma? Cate feluri de vehicule exista? Cum e la aeroport? Toate acestea, copiii familiei Iepuras si prietenii lor le vor învata împreuna cu tine din aceasta carte de cuvinte… la fix!

Sunt tot felul de scriitori. Cei mai buni scriu carti pentru copii.

(Richard Scarry)

Richard Scarry (1919–1994) este unul dintre cei mai mari autori americani de literatura pentru copii. Cele mai cunoscute carti ale sale sunt cele din seria „Lumea cea vesela”, o lume în care personajele - numai animale, de toate felurile - sunt soferi, zidari, politisti, profesori sau savanti, locuiesc în case, conduc masini, trenuri sau avioane, merg la munte, la mare sau la muzee - totul povestit cu foarte mult umor.

Nu ma intereseaza sa scriu o carte care sa fie citita o data, apoi uitata pe raft. Sunt foarte fericit cand oamenii îmi arata cum mi-au învelit cartile în hartie sau cum le-au lipit cu banda adeziva.

În întreaga sa cariera, Richard Scarry a scris si ilustrat peste 150 de carti, iar cele mai multe dintre ele înca se publica în toata lumea. Generatii de copii au petrecut ore în sir cu cartile sale bogat ilustrate în care si-au regasit, ca în oglinda, lumea în care traiesc, povestita si desenata pe întelesul lor.