Cutia cu activitati DIY

Cutia cu activitati DIY
Producator: BUKI France
Disponibilitate: In stoc
SKU: BKFK003
181,84 lei incl TVA

Un set de rechizite creative pentru copii de 4 ani sau mai mari. Cutia contine 2 tavi de depozitare de pus pe masa pentru a avea totul la indemana. Tăvile pot fi folosite pentru sortarea și depozitarea diferitelor accesorii. Părinții și copiii vor fi ghidați în creațiile lor pe parcursul instrucțiunilor și a celor 20 de proiecte, cu explicații și ilustrații pas cu pas. Cei mici pot face o albină, o moară de vânt, un crocodil, un semn de carte, o mască, o felicitare cu pompoane și multe altele. Sunt furnizate peste 800 de accesorii, inclusiv o pereche de foarfece, hârtie colorată, sarma plusata-diferite modele, fire de bumbac, bețe de lemn, nasturi, elemente de fixare din alamă, pâslă, pix, vopsea etc.

Contine: 1 perforator, 1 pereche de foarfece, 1 tub de lipici, 1 ac, 1 pix negru, 1 pensula, 1 foaie cu strasuri, 10 elemente de fixare din alama, fire de bumbac in 6 culori, 6 foi de autocolante, 6 paie, 5 borcanele cu vopsea, 5 carlige de haine, 2 role de bandă adeziva, 2 tuburi de lipici cu sclipici, 30 de pene, 25 de nasturi, 84 de ochi de plastic, 100 de sarme plusate, 125 de bețișoare de lemn, 38 de coli de pâslă, 5 coli de hârtie ondulată, 35 foi de hartie, sortiment de margele din lemn, sortiment de pompoane, fir elastic, instructiuni.

Varsta recomandata: 4ani+

Dimensiuni cutie: 41.00 x 10.30 x 27.60 cm

Avertismente: Doar pentru copii de 4 ani sau mai mari. Activitatile se realizeaza sub supravegherea unui adult. Nu este potrivit pentru copii mai mici de 3 ani, din cauza pieselor mici care poti fi inghitite. Pericol de sufocare/ strangulare! Prezenta varfurilor si a marginilor ascutite. Retineti ambalajul si instructiunile pentru consultari ulterioare. Culorile si continutul pot varia usor.