Din cap pana in picioare - Eric Carle - EPA103

Descopera magia cartii lui Eric Carle Din cap pana in picioare, o carte plina de culori si energie, in care copiii sunt invitati sa imite si sa exploreze lumea inconjuratoare. Joaca, invata si exploaraza universul lui Eric Carle alaturi de copiii tai!
Disponibilitate: In stoc
SKU: EPA103
30,88 lei incl TVA
„Din cap pana in picioare” este o carte plina de culoare si energie, care-i indeamna pe copii sa-si miste capul, mainile sau picioarele, ori sa sara, sa se aplece, sa se rasuceasca - la fel cum face, pe fiecare pagina, cate un animal des intalnit in universul lui Eric Carle: pisica, maimuta, crocodilul, gorila, elefantul si multe altele.

Pornind de la faptul ca tuturor copiilor mici le place sa imite si sa-si miste corpul in moduri neobisuite si amuzante, cartea este un prilej perfect de joaca la gradinita, in parc cu prietenii sau, de ce nu, acasa cu parintii, carora, se stie, le prinde bine intotdeauna putina miscare. Editie bilingva, romana-engleza Secretul succesului lui Eric Carle provine din respectul si intelegerea sa intuitiva fata de copii, care-l simt ca pe cineva care le impartaseste cele mai profunde ganduri si emotii. Cartile sale sunt inspirate in primul rand din natura, pe care o iubeste precum cei mai multi dintre copii. Pe langa ilustratiile spectaculoase si subiectele amuzante, cartile lui Eric Carle ofera copiilor sansa sa invete mereu lucruri noi despre lumea care-i inconjoara. Preocuparea lui Eric Carle pentru binele copiilor, pentru sentimentele si curiozitatea lor, pentru creativitatea si dezvoltarea lor intelectuala face din lectura cartilor sale o experienta mereu stimulanta si atractiva.