Ferma

Set de contructie cu caramizi in miniatura
Producator: Teifoc
Disponibilitate: In stoc
SKU: TEI4920
410,48 lei incl TVA

Construiti-va propria ferma cu acest set care contine 230 piese. Cu caramizi in miniatura adevarate, mortar solubil in apa, ferestre din plastic si un gard din lemn, puteti construi adapostul perfect pentru animalele incluse. Setul contine figurine din lut: un fermier si familia lui, 2 ratuste, 2 purcei, o pisica. Setul este compatibil si cu alte produse Teifoc, de ex Fantana (TEI1025)

O mistrie in miniatura, un bol de mortar si placa de baza sunt incluse in pachet. Amestecul special de mortar din nisip si extract de porumb este solubil in apa si este inofensiv pentru sanatate. Nu pateaza hainele sau mobilierul si se curata foarte usor.  Caramizile, fabricate din argila, sunt arse, ca si cele adevarate, la 1.000 °C. Ele pot fi refolosite la alte constructii dupa ce le-ati spalat cu apa, iar mortar se poate comanda si separat dupa ce l-ati terminat pe cel inclus in pachet.

Cu ajutorul acestui set, copilul dobandeste cateva cunostinte de baza despre materialele de constructie. Jocul cu acest set de constructie stimuleaza abilitatile motorii fine, gandirea spatiala si creativitatea. Este potrivit si pentru utilizarea in sistemul de educatie tip Montessori.

Setul contine 230 piese, instructiuni ilustrate.

Dimensiuni cutie: 50 x 19 x 21 cm

Varsta recomandata: 8 ani+

Nivel de dificultate: Avansat

Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii mai mici de 3 ani, datorita părților mici conținute, care pot fi înghițite! Pericol de sufocare!

Fabricat in Germania