Figurine Sylvanian Families - Familia Iepurasilor Cottontail

Figurine Sylvanian Families - Familia Iepurasilor Cottontail
Disponibilitate: In stoc
SKU: SF4030
119,18 lei incl TVA

Setul de Figurine Sylvanian Families - Familia Iepurasilor Cottontail este format din cele patru personaje: tatăl iepuras Aaron Cottontail, mama Sorrel Cottontail, baiatul iepuras Gromwell Cottontail si fetita iepuras Willow Cottontail.

Aaron este cel mai bun producator de mobila din Sylvanian. Este muncitor, harnic si este mandru de munca sa. Este usor sa ii recunosti piesele sale de mobilier deoarece sunt adevarate opere de arta!

Sorrel este o mama organizata, isi iubeste casa si isi petrece timpul liber decorand si aducand imbunatatiri casei.

Gromwell este un baiat plin de energie care practica cu multa daruire fotbalul si cricketul. Problema lui este ca nu isi face curat in camera. Promisiunile ca va face curat se amana de pe o zi pe alta.

Willow este pusa mereu pe șotii. Tatal ei ii spune mereu ca ar fi trebuit sa o cheme Wild (Salbatica) nu Willow. Fie ca este sus in copac sau pe marginea unei gropi, ea are mereu probleme. Cu un zambet invingator, Willow reuseste sa-l linisteasca pe tatal ei si ii reda buna dispozitie.

Figurinele sunt din plastic de buna calitate, acoperite cu un pluș fin; brațele si picioarele sunt mobile, iar hainele pot fi schimbate.

Dimensiuni figurine: 4 - 8 cm

Dimensiuni ambalaj: 20 x 5.5 x 15 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

 

Avertisment: Produsul contine piese mici si necesita supravegherea unei persoane adulte.

Avertisment: Va rugam sa indepartati ambalajul produsului inainte de a da jucaria copilului.

Avertisment: A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.