Figurine Sylvanian Families-Familia Pisicutelor Vargate

Figurine Sylvanian Families-Familia Pisicutelor Vargate
Disponibilitate: In stoc
SKU: SF5180
134,59 lei incl TVA

Setul de Figurine Sylvanian Families - Familia Pisicutelor Vărgate este format din cele patru personaje: tatal Simon Sandy, mama Amelia Sandy, fiul lor Shane Sandy si fiica lor, Sabrina Sandy.

Simon este un bun sportiv si exceleaza in special in sporturile marine. Deseori isi duce familia la casa lor de vacanta de pe malul mării. Vara preda sporturi marine la clubul Sea Breeze Cape copiilor din Sylvanian Village.

Amelia este pasionata de fructe! Ii place sa culeaga fructe si face deserturi minunate cu acestea. Inghetata ei de casa cu fructe proaspete este preferata copiilor. Chiar si hainele ei preferate sunt imprimate cu fructe.

Shane este un baiat curajos care doreste sa devina explorator atunci cand va creste mare. Uneori, parintii devin ingrijorati cand il vad catarandu-se in copaci sau exploreaza pesteri intunecate.

Sabrina adora sa se plimbe cu bicicleta! Cand este in vacanta in Sea Breeze Cape, face schimb de scrisori cu buna ei prietena, Freya Chocolate. Impreuna, au broșe care le leaga prietenia. Broșa roz de prietenie a Sabrinei este foarte speciala pentru ea.

Figurinele sunt din plastic de buna calitate, acoperite cu un pluș fin; brațele si picioarele sunt mobile, iar hainele pot fi schimbate.

Dimensiuni figurine: 4 - 8 cm

Dimensiuni ambalaj: 20 x 5.5 x 15 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

 

Avertisment: Produsul contine piese mici si necesita supravegherea unei persoane adulte.

Avertisment: Va rugam sa indepartati ambalajul produsului inainte de a da jucaria copilului.

Avertisment: A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.