Hai-hui prin Univers - Mauri Kunnas

Exploratiile prin univers sunt distractive si pline de aventuri! Aceasta carte isi invita cititorii la o deplasare istovitoare prin galaxia noastra incarcata de informatii fascinante si jocuri amuzante. Descoperiti Universul alaturi de copiii din carte!
Disponibilitate: In stoc
SKU: ECC470
39,71 lei incl TVA
Grupa de varsta: 5–12 ani
Dimensiuni: 24 × 30 cm
Carte cu coperta cartonata: 52 pag

Imaginatie, informatii pe intelesul copiilor si mult umor intr-o uimitoare calatorie prin spatiu.
Suntem in anul 3001. Copiii de la o scoala obisnuita dintr-un orasel obisnuit de pe Pamant pornesc intr-o excursie prin Sistemul Solar si chiar mai departe, spre stele si galaxii. Autobuzul lor scolar zboara prin spatiu aproape cu viteza luminii si-i poarta spre planete, sateliti sau asteroizi, ii duce in apropierea Soarelui sau a cometelor si strabate hyper-tuneluri spre alte stele.

Hai-hui prin Univers
Intamplarile din aceasta carte se petrec in viitor, in secolul XXXI. Calatoriile in spatiu sunt acum un lucru obisnuit, iar pamantenii locuiesc si muncesc pe asteroizi, pe Marte, pe sateliti sau pe stele indepartate. Locuitorii din alte lumi nu mai sunt vazuti ca „extraterestri” stranii si infricosatori, ci ca prieteni. Farfuriile zburatoare, trenurile si autobuzele spatiale se deplaseaza aproape cu viteza luminii, iar pizza a devenit cunoscuta in tot Universul.

Informatiile din aceasta carte despre planete, sateliti, Soare si spatiul cosmic sunt reale si actualizate. Sa speram ca in viitor oamenii vor putea intr-adevar sa locuiasca, sa se deplaseze si sa se distreze in spatiu.

Mauri Kunnas este probabil cel mai iubit autor şi ilustrator finlandez contemporan de literatura pentru copii. Fiecare carte a sa devine imediat bestseller, datorita modului extrem de creativ si atragator in care abordeaza subiecte de mare interes pentru copii si cu o bogata incarcatura educativa. Aflate la granita dintre carti de povesti si benzi desenate, operele lui Mauri Kunnas sunt exact genul de carti pe care le visam in copilarie: format mare, generos, pagini pline de culoare, ilustratii exuberante si creative, multe informatii reale si mult, mult umor.

ISBN: 978-606-92864-7-0
An aparitie: 2013
Traducere de: Claudia Nystrand