Joc De Societate Nu-l Trezi Pe Dl McGregor Peter Rabbit

Joc De Societate Nu-l Trezi Pe Dl McGregor Peter Rabbit
Producator: Orchard Toys
Disponibilitate: In stoc
SKU: ORWPR006
85,72 lei incl TVA

Intreceti-va in a strange cat mai multe fructe si legume, dar aveti grija sa nu il treziti pe dl McGregor! Acest joc, potrivit pentru intreaga familie, va va aduce multe surprize si rasete impreuna!

Aruncati zarul si deplasati-va cu iepurasul dvs de-a lungul aleii din gradina. Daca ajungeti la o stropitoare, iepurasul dv cade si stranuta si il trezeste pe dl McGregor care va incepe sa maraie si sa sforaie! Cand ajungeti la capatul aleii, daca dl McGregor doarme, puteti invarti sageata pentru a vedea cate fructe si legume puteti lua de la gradinar. Daca dl McGregor este treaz atunci cand ajungeti la capatul traseului, atunci iepurasul dvs se va speria si se va intoarce la start! Odata ce ati colectat toate cartonasele cu fructe si legume, incepeti si le numarati doar pe cele bune, nu si pe cele cu fructe si legume stricate! Câștigător este jucătorul cu cele mai multe cartonase cu fructe și legume proaspete la sfârșitul jocului.

Continut: 1 plansa de joc tip puzzle din 6 piese, 1 personaj dl McGregor, 4 personaje iepurasi, 24 cartonase cu fructe/legume, 4 cosuri, 1 spinner cu o sageata, 1 zar

Varsta recomandata: 4 ani+

Dimensiuni produs: 24 x 6 x 24 cm

Avertismente: Nu este potrivit pentru copiii mai mici de 3 ani din cauza pieselor mici care pot fi inghitite. Pericol de sufocare! A se folosi sub supravegherea unui adult!