Magnetic Tiles Set constructie magnetic, 50 piese masinute

Setul Connetix este distractia ideala pentru copiii visatori, care ofera ocazia de a-si desfasura imaginatia pentru a crea cele mai interesante proiecte de joaca. Stimulati-va copilul sa descopere cele mai noi aventuri cu acest set educational si amuzant. Descopera lumea Connetix, unde distractia este garantata! Cu acest set educational si amuzant, copiii pot sa exploreze magnetismul, formele si culorile, pentru a crea propriile camioane si tren
Producator: Connetix
Disponibilitate: In stoc
SKU: CONX50
389,00 lei incl TVA
Joaca cu piese magnetice este o optiune excelenta de a petrece timp de calitate in familie. Indiferent daca copilul se joaca independent sau cu prietenii si familia, jocul cu piese magnetice incurajeaza invatarea STEM, abilitatile motorii fine si brute, in timp ce copiii creeaza masini sau camioane, barcute, autobuze sau masini de pompieri. Seturile magnetice vor sprijini, de asemenea, dezvoltarea perseverentei si a rezistentei pe masura ce copiii proiecteaza constructii la scara mai mare, testand limitele imaginatiei lor. Connetix va creste impreuna cu copilul dvs. pe masura ce acesta invata si jocul sau devine mai complex.

Pregatiti-va pentru distractie epica cu Setul de transport Connetix. Conceput pentru pasionatii de vehicule, acest pachet include o baza de transport REVERSIBILA gri, doua baze cu roti de cauciuc REALE, plus o gama larga de forme de placi magnetice, devenind astfel cel mai complex set de acest fel disponibil pe piata.

Descoperiti invatarea STEAM in timp ce navigati prin magnetism, forme si culoare pentru a va crea propriile camioane si trenuri, avioane si ambulante, masini de pompieri si stivuitoare. Exploreaza-ti imaginatia si da-i viata cu Setul de transport Connetix!


Extindeti-va colectia si combinati seturile in orice mod doriti, toate seturile sunt compatibile! Completati pachetul de transport cu oricare dintre pachetele din gama Connetix pentru a va duce creatiile vehiculului la urmatorul nivel.

Fiecare set include:
  • 1 x baza tren/camion
  • 2 x baze auto
  • 3 x triunghiuri echilaterale
  • 3 x triunghiuri dreptunghice
  • 2 x triunghiuri isoscele
  • 15 x piese de usa
  • 4 x patrate mici
  • 2 x piese de fereastra
  • 18 x piese dreptunghiuri
  • Brosura de idei

Dimensiuni piesa patrat standard: 76 x 76 mm (dimensiuni compatibile cu majoritatea brandurilor de seturi magnetice de tip similar)

Varsta recomandata: 3+

Toate piese sunt fabricate din plastic ABS non-toxic, fara BPA si ftalati, sigilate si nituite pentru un plus de siguranta. Designul unic tesit permite ca piesele Connetix sa fie solide si durabile, oferind in acelasi timp refractii clare, frumoase. Connetix este compatibil cu alte marci de top.