Mini - laboratorul Stiinta Magica

Mini - laboratorul Stiinta Magica
Producator: BUKI France
Disponibilitate: In stoc
SKU: BK3015
56,07 lei incl TVA

Un set pentru efectuarea trucurilor magice explicate cu ajutorul stiintei pe intelesul copiilor.

Prin trucurile propuse puteti face ca obiectele sa leviteze datorita electricitatii statice, puteti schimba apa din lichid in solid sau puteti descoperi iluzii optice. Regasiti in set nisip magic care se usuca intr-o clipita.

Setul include: 2 pahare mici, 1 bila, 1 pai, farfurioara (sectiunea superioara), farfurioara (sectiunea inferioara), balon, carpa, 1 patrat de carton, 1 punguta cu polimer super absorbant (7g), 1 punguta cu nisip albastru (10g), 1 punguta cu nisip roz (10g), 1 lingura, 1 pahar gradat, 1 iluzie optica, 1 tablou magic.

Avertisment! Nu este potrivit pentru copiii mai mici de 3 ani din cauza pieselor mici care pot fi ingerate. Pericol de sufocare. Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Culorile si continutul pot varia usor.

Avertisment! Copiii mai mici de 8 ani se pot ineca sau sufoca cu baloanele neumflate sau rupte. Este necesara supravegherea unui adult. Pastrati baloanele neumflate astfel incat sa nu fie la indemana copiilor mici. Aruncati baloanele rupte imediat. Fabricat din latex din cauciuc natural.

Dimensiunile ambalajului 20.00 x 05.90 x 25.00 cm

Varsta recomandata 8 ani +