Noi suntem gradinarii - de Joanna Gaines

Resimti povestea unei vieti si a unei gradini infloritoare prin cartea scrisa de Joanna Gaines si ilustrata de Julianna Swaney, Noi suntem gradinarii – un #1 New York Times Bestseller. Invita-ti prietenii si familia sa atinga fericirea prin munca in echipa.
Producator: Editura Pandora M
Disponibilitate: Iesit din stoc
SKU: EPM2576
22,06 lei incl TVA
Autor: Joanna Gaines
Nr. de pagini: 40
ISBN: 978-606-978-257-6

Titlul original: We Are the Gardeners
Ilustratii de Julianna Swaney
Limba originala: engleza
Traducere de Ruxandra Tudor
Format: 235x275 mm, paperback, color
Anul aparitiei: 2020

# 1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

In cartea Noi suntem gradinarii, Joanna Gaines si copiii ei povestesc despre primele lor incercari de a-si construi propria gradina. Familia Gaines ne impartaseste toate cunostintele acumulate si modul prin care au invatat sa creasca o gradina fericita, trecand peste obstacole si esecuri doar prin munca in echipa. La capatul acestei calatorii, au invatat ca nu e intotdeauna usor sa incerci ceva nou, dar uneori cea mai mare rasplata vine atunci cand te straduiesti cel mai mult.

Puteti afla totul despre visul familiei Gaines de a deveni gradinari din cartea Noi suntem gradinarii – incepand cu prima planta oferita Joannei cadou de sotul ei, Chip. De-a lungul anilor, dragostea familiei pentru horticultura a inflorit in ceea ce este acum o gradina frumoasa, plina de viata.

Ilustratiile Juliannei Swaney dau viata visului familiei Gaines cu acuarele pastelate si delicate, care va invita sa va bucurati de frumusetea unei gradini infloritoare.

Joanna Gaines este designer, om de afaceri si mama a cinci copii. Impreuna cu sotul ei, Chip, au transformat si au dat viata unor locuinte de vis in emisiunea "Fixer Upper" la care au ales sa renunte in anul 2018, dupa mai bine de 5 ani de la prima filmare, pentru a proteja intimitatea familiei de fanii din ce in ce mai insistenti. Insa telespectatorii romani inca mai pot vedea emisiunile lor pe canalul de cablu HGTV.