O cunosti pe Pippi Sosetica? - Astrid Lindgren

Descopera magia copilariei prin O cunosti pe Pippi Sosetica? de Astrid Lindgren, o carte ilustrata minunata pentru copii, cu dimensiunea de 20x26 cm si 28 pagini. Joaca-te si tu alaturi de Pippi si descopera-i lumea!
Disponibilitate: In stoc
SKU: ECC502
30,88 lei incl TVA
Grupa de varsta: 4–9 ani
Dimensiune: 20 × 26 cm
Carte cu coperta cartonata: 28 pag

Pippi sosetica este o fetita cu puteri nemaivazute si un chef de joaca fara margini, cunoscuta copiilor din lumea intreaga din cele trei romane dedicate ei pe care Astrid Lindgren le-a scris incepand din 1945.

„O cunosti pe Pippi sosetica?” este o carte ilustrata creata special de Astrid Lindgren, in colaborare cu ilustratoarea Ingrid Vang Nyman, cu intentia de a face cunoscut acest indragit personaj si copiilor mai mici, care inca nu pot citi singuri un roman, dar sunt dornici sa afle cine este extraordinara Pippi.

"O cunosti pe Pippi Sosetica?" de Astrid Lindgren Astrid Lindgren (1907–2002) este cea mai cunoscuta scriitoare suedeza de literatura pentru copii. Copilaria petrecuta la ferma parintilor, alaturi de fratele sau si de cele doua surori, dragostea cu care a fost inconjurata, aventurile copilaresti si jocurile au fost sursa inepuizabila de inspiratie pentru povestile si personajele sale. Astrid Lindgren a crescut printre carti si a fost toata viata o mare sustinatoare a lecturii in randul copiilor.

„O copilarie fara carti nu este copilarie. E ca si cum ai fi izgonit din locul fermecat in care poti gasi bucuria in stare pura.”
Cartile sale au fost traduse in zeci de limbi si au facut obiectul multor ecranizari. Dupa Fratii Grimm si Hans Christian Andersen, Astrid Lindgren este cel mai tradus autor de literatura pentru copii.

ISBN: 978-606-8544-50-2
An aparitie: 2017