Pisa si cartea de bucate - de Julia Donaldson, ilustratii de Axel Scheffler

Descopera in aceasta minunata carte, ce inseamna sa gatesti ca si Pisica Pisa! Poti afla toate retetele si povestile sale magice prin cartea cartonata integrala, cu pagini cu clapete.
Disponibilitate: Iesit din stoc
SKU: ECC387
32,64 lei incl TVA

Grupa de varsta: 2-4 ani
20 x 17 cm / carte cartonata integral, cu pagini cu clapete / 12 pag.
ISBN: 9786068996387 / An aparitie: 2021
Traducere de: Florin Bican

Pisica Pisa vrea sa invete sa gateasca si, daca-i vorba de invatat, ea stie ca o carte ii va fi intotdeauna de folos. Si unde te duci sa cauti o carte de bucate daca locuiesti in Padurea de stejar? La ghindobiblioteca, fireste, unde bibliobroscuta te va ajuta sa gasesti exact ce-ti trebuie. Prietenii Pisei au fost atat de multumiti de mancarea gatita de aceasta, incat au mai vrut o portie. Si poate si o poveste dupa aceea. Asa e in Padurea de stejar.

„Povesti din Padurea de stejar“ reprezinta o serie de carti cartonate integral, cu pagini cu clapete, creata de Julia Donaldson in colaborare cu ilustratorul sau preferat, Axel Scheffler, pentru cei mai mici copii – cei care, chiar daca nu stiu inca sa citeasca, stiu sa se joace si le plac cartile.

Ce se ascunde sub clapetele din carte?Va recomandam si cartile cu Gruffalo: Gruffalo si Puiul lui Gruffalo

 

Julia Donaldson (n. 1948) este o scriitoare, compozitoare si interpreta din Marea Britanie, foarte cunoscuta si apreciata pentru cantece, piese de teatru si scenarii TV destinate copiilor, iar de doua decenii si pentru numeroasele carti pe care le-a scris. Gruffalo a fost publicata prima data in 1999, in colaborare cu Axel Scheffler, un ilustrator la fel de cunoscut, si a devenit imediat un bestseller. A primit in acelasi an premiul Nestle Smarties Book, iar in 2000 a fost desemnata cea mai bine vinduta carte pentru copii din Marea Britanie. Traducerile au urmat una dupa alta, Gruffalo fiind publicata pana acum in 31 de limbi pe toate continentele. O adaptare pentru TV, sub forma unui film de animatie de 30 de minute, a fost realizata in 2009.