Povestea marului rosu - Jan Loof

Cauta-ti aventura cu marul nostru, captivant si amuzant! Adauga acest volum unic, cu coperta cartonata, in biblioteca copiilor cu varsta intre 4 si 9 ani.
Disponibilitate: In stoc
SKU: EPA356
30,88 lei incl TVA
Grupa de varsta: 4–9 ani
Dimensiuni: 22 × 28 cm
Carte cu coperta cartonata: 32 pag

Un mar este pus pe pervaz, la soare, ca sa se coaca. Impins de un papagal, marul cade si starneste o multime de peripetii amuzante. Lumea in care traim este condusa de intamplare, pare sa spuna povestea, dar poate ca intamplarea are un simt subtil al dreptatii, care pune mereu lucrurile la punct: cei cu intentii rele sunt pedepsiti, cei buni sunt rasplatiti.

- M-m-marul meu! A disparut. Nu se poate! se balbai vanzatorul de fructe. Nu-i venea sa-si creada ochilor. Domnul in costum vargat isi vazu mai departe de plimbare, in timp ce vanzatorul de fructe se aseza sub copac sa se gandeasca. Dar oricat s-a gandit, nu si-a putut da seama nicicum ce se intamplase. Si nici nu-i de mirare.
(Traducere: Andreea Caleman)

Povestea marului rosu
JAN LÖÖF (n. 1940) este un scriitor, ilustrator, actor si muzician de jazz din Suedia. Este autorul a numeroase carti pentru copii si benzi desenate foarte cunoscute in tarile scandinave, iar recunoasterea internationala a dobandit-o odata cu „Povestea marului rosu“. Ca actor, Jan Lööf a aparut in mai multe seriale suedeze pentru copii foarte populare. Pentru cartile sale, a fost rasplatit in 1977 cu Elsa Beskow Plaque, iar in 2011 cu premiul Astrid Lindgren.

ISBN: 978-606-8996-35-6
An aparitie: 2021
Traducere de: Andreea Caleman