Set de constructie magnetic Supermag Projects Glow, 30 piese

Seturile de constructie magnetice Supermag ajuta copiii sa-si imbunatateasca abilitatile de coordonare, sa-si dezvolte creativitatea, contribuind la dezvoltarea emotionala si a perceptiei spatiale
Producator: Supermag
Disponibilitate: In stoc
SKU: SPM0657
77,00 lei incl TVA
Seturile Supermag sunt o sursa de inspiratie pentru creativitatea copilului tau.
Linia de jucarii magnetice Supermag este special conceputa pentru copiii care iubesc sa creeze, sa construiasca structuri reticulare, sa fie imaginativi, sa invete prin joc creativ si forta magnetica.

Seturile Supermag permit crearea formelor geometrice simple, dar si a constructiilor complexe prin combinarea libera a pieselor componente, astfel incat copiii pot construi absolut tot ce isi doresc.Seturile de constructie pot fi dezasamblate si reasamblate in diferite moduri, astfel incat cel mic nu se va plictisi niciodata!

Jucariile magnetice Supermag Classic ii ajuta pe copii sa isi imbunatateasca abilitatile de coordonare si creativitatea, contribuind la dezvoltarea lor emotionala si a perceptiei spatiale.
Linia Supermag Classic Primary reprezinta evolutia jucariei de constructie magnetice preferata din toate timpurile. Au fost adaugate baze si cercuri la tijele si bilele metalice clasice, permitand copiilor sa construiasca fundatiile oricarei structuri pe care doresc sa o creeze.

Cu Supermag Classic, puteti realiza structuri mai usoare, dar mai stabile, care pot fi chiar mutate. Aceste noi elemente brevetate pot fi folosite si in interiorul obiectelor pentru a consolida structura, oferind astfel o experienta de constructie mai elaborata. Tijele magnetice vin in doua dimensiuni diferite pentru o precizie mai mare si o valoare de joc adaugata.

Constructiile care care pot fi realizate astfel, sunt foarte stabile si solide, dar foarte usor de demontat si reconstruit, garantand ore de joc creativ.
Setul include 30 piese intr-o singura culoare fosforescenta:
• 10 bile metalice;
• 4 cercuri de imbinare;
• 6 tije magnetice mari pentru interconectare;
• 4 colturi de imbinare;
• 4 triunghiuri echilaterale;
• 2 placute pentru interconectare.
Produs in: Italia
Varsta recomandata: 3 ani +
AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Contine piese si bile mici, ce pot fi inghitite si pot duce la sufocare. AVERTISMENT! Aceasta jucarie contine magneti. NU inghititi magnetii! Inghitirea magnetilor poate provoca raniri grave. Cereti imediat asistenta medicala in cazul in care magnetii sunt inghititi sau inhalati. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.