Stiinta Exploziva

Stiinta Exploziva; set de 15 experimente
Producator: BUKI France
Disponibilitate: In stoc
SKU: BK2161
117,13 lei incl TVA

Descoperiti 15 experimente explozive distractive: o bomba, un gheizer, o racheta si multe altele!

Setul contine protectii din spuma si ochelari pentru realizarea in siguranta a experimentelor.

Contine: ochelari de protectie, bicarbonat de sodiu (50g), acid citric (20g), pahar, protectii rotunde din spuma, benzi de spuma, lingura de masurat, colorant rosu, balon, dop de cauciuc, sclipici auriu, racheta, tub de plastic, seringa, filtre de hartie, baloane, punga cu fermoar, carbonat de sodiu (50g), instructiuni ilustrate.

Varsta recomandata: 8 ani +

Dimensiuni cutie: 25 x 7 x 25 cm

Avertisment: Numai pentru copii cu varsta de 8 ani si peste.

Avertisment! Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani din cauza pieselor mici care pot fi inghitite. Pericol de sufocare. Avertisment! Copiii mai mici de 8 ani se pot sufoca cu baloanele neumflate sau rupte. Este necesara supravegherea unui adult. Pastrati baloanele neumflate departe de accesul copiilor. Aruncati baloanele rupte imediat. Fabricate din latex de cauciuc natural.

Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Culorile si continutul pot varia usor. Setul nu contine materiale explozive sau inflamabile. Unele activitati necesita otet alb (nu este inclus).

Avertisment! Nu este potrivit pentru copiii sub 8 ani. Experimentele se for realiza sub supravegherea unui adult. Setul contine unele substante chimice care pot prezenta un pericol pentru sanatate. Cititi instructiunile inainte de utilizare, urmati-le si pastrati-le pentru referinta. Nu lasati substantele chimice sa intre in contact cu nicio parte a corpului, in special cu gura sau cu ochii. Tineti copiii mici si animalele departe de experimente. Nu lasati setul experimental la indemana copiilor sub 8 ani. Setul nu contine ochelari de protectie si pentru adultii supraveghetori.