Sylvanian Families - Masina Rosie De Familie

Sylvanian Families - Masina Rosie De Familie
Disponibilitate: In stoc
SKU: SF5448
159,52 lei incl TVA

Sylvanian Families este o colectie emblematica de figurine cu personaje din lumea animalelor. Comunitatea Sylvanian gazduieste diferite familii de animale incepand cu iepuri, pisici, veverite, pana la ursi, caței, elefanti, etc. Lumea Sylvanian cuprinde diferite modele de case, scoli, magazine, care sunt interconectate intre ele si unde fiecare spatiu poate fi umplut cu nenumarate accesorii si elemente de recuzita cum ar fi: mobilier, autoturisme, locuri de joaca.

Sylvanian Families - Masina Rosie De Familie este un vehicul elegant, perfect pentru o familie de patru persoane si un bebeluș. Scaunul din caruciorul pentru bebelusi poate fi scos si transformat in scaun auto. Acesta se potriveste foarte bine in spatele masinii, iar caruciorul se pliaza si se potriveste perfect in portbagajul masinii. Recipientele de cafea se depoziteaza in locul special amenajat in interiorul masinii. Trapa masinii se poate retrage ,astfel incat familia sa se bucure de briza aerului din timpul calatoriilor.

Setul include: 1 autovehicul rosu de 25 cm, 1 cărucior de bebelusi cu scaun auto, 2 recipiente pentru cafea. Figurinele nu sunt incluse! 

Material: plastic non toxic

Dimensiuni ambalaj: 26 x 12.5 x 17,5 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Avertisment: Produsul contine piese mici si necesita supravegherea unei persoane adulte.

Avertisment: Va rugam sa indepartati ambalajul produsului inainte de a da jucaria copilului.

Avertisment: A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.